Luna’s

Animaties & Acts Op Maat

Mieren

Deze ijverige werkers zijn uitermate geschikt om alles wat opgebouwd is op ludieke wijze te onthullen. Hier en daar maakt de natuur een foutje, zodat het bijna op menselijke logistiek lijkt. Maar de mieren zullen nietsontziend naar de onthulling van uw bouwwerk toe werken. Welk bouwwerk of bouwsel dat ook moge zijn!

De LimburgeringShow

De circuspolka klinkt door de luidsprekers en de rode loper wordt uitgelegd Uw presentator: meneer Bossini! Gertrude Attitude en Lieske Reubsaet strijden voor de Limburgeringstrofee. Gertrude, fier gezeten op haar ros ‘Hubert’, gaat de competitie aan met de dromerige Lieske die een wandelende catalogus blijkt te zijn. Op slinkse wijze probeert Gertrude alles te ondermijnen. Vervolgens wordt het publiek geheel bij de show betrokken. Zal de kennis van het publiek de doorslag geven?

De LimburgeringShow is een gezellige kenniskwis met sprekende karikaturen in een theatraal jasje. Elk thema kan naar believen ingepast worden. Deze act is geschikt voor elke doelgroep en is aanvankelijk gemaakt als intermezzo tussen een dialectwedstrijd en juryberaad. Er is grote interactie met het publiek, dat op speelse wijze met een thema aan de slag gaat..