Luna’s

Workshops theater
Theatergroep Luna’s heeft voor zowel basis- als voortgezet onderwijs workshops ‘theater’ontwikkeld en uitgevoerd. De workshops voor het VMBO zijn enthousiast ontvangen door de leerlingen. Ze spreken aan, mede door een ludiek entertainment-gedeelte van de workshopgevers. De workshops kunnen naar wens qua groepsgrootte, lengte en niveau worden aangepast.
Wij werken dus ook in opdracht. Wij verwijzen u dan gaarne naar de pagina
verkoop en opdrachten. Klik op vetgedrukte link.

Stinksoks’ Zoektocht
Educatief, interactief, beginselen van taal en rekenen. Reproduceren van letters en basaal rekenen van 1-10. Op locatie mogelijk.

Klik op de titel van onderstaande voorstelling en u krijgt uitgebreide informatie.

Doos van gevoelens
Een theatraal verhaal over de basisgevoelens van de mens: boos, bang, vrolijk en verdrietig. Veelal geschikt voor de onderbouw van de basisschool. Op locatie mogelijk.

Lieve Goedebed
Een theatervoorstelling over pesten. Het verhaal over Lieve Goedebed gaat op geraffineerde wijze met het thema om. De toeschouwertjes duiken in de magische belevingswereld van de hoofdpersoon die wordt gepest. Vanuit haar onbegrip zoekt ze naar kracht. Ze vindt de kracht, die uiteindelijk in haar zelf zit, en ontmaskert haar grote pester. Deze blijkt uit onzekerheid te handelen. Tedere verzoening volgt. Veelal geschikt voor de onderbouw van de basisschool. Op locatie mogelijk.